tisdag 1 juli 2014

Kycklingfiléburgare med mangodressing


Enkelt och snabbt.

Jag köpte vanlig kycklingfilé och halverade dem efter att jag stekt men det går lika bra med tvådelad kycklingfilé. Själv tycker jag att de blir torrare än de tjockare vanliga filéerna.

1 kg kycklingfilé
3 paket bacon
2 paket mozzarella
3 tomater
1 rödlök
Sallad
Grillkrydda

Hamburgerbröd

Dressing:
2 dl grekisk yoghurt
100 gram mango (upptinad)
1 msk mango chutney

Rör ihop ingredienserna till dressingen och låt dem stå kall.

Krydda kycklingen med grillkrydda och stek 3-5 minuter per sida beroende på tjocklek.
Knaperstek bacon.
Skiva tomat, rödlök och mozzarella.
Servera sallad, tomat, rödlök, bacon och mozzarella i skålar så var och en kan montera sin egen brukare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar