måndag 17 november 2014

AvslappningI natt blev det inte mycket sömn. Bäckenet värkte något otroligt och det strålade ner i benen. Jag kämpade länge i sängen men drevs tillslut upp av smärtan. Trots värktabletter insåg att jag troligtvis inte skulle lyckas somna igen. Värktabletterna tar inte bort smärtan de bara lindrar dem lite. Precis så där mycket att jag känner att jag klarar av att ligga still.

Den senaste tiden har jag försökt att ligga och slappna av till ljudet av regn och till regn med åskväder. Det är otroligt avslappnande. 

Tar mig faktiskt tid även på dagen att ligga en stund. Det finns ljudinspelningar som är 30 minuter långa och de som är 10 timmar. 

Har försökt att lyssna till olika inspelningar med musik också men det fungerar inte. Jag blir stressad. En gång försökte jag lyssna på naturljud där det fanns en syrsa med. Trodde jag skulle bli galen. Blev lika irriterad på syrsan som jag blir på de där surrande flugorna.

Så regn eventuellt med lite åska fungerar perfekt.

Jag ligger där och lyssnar. Försöker tömma skallen totalt. Fokuserar på smärtan och försöker få den att rinna ur min kropp precis som regnet. 

Ibland lyckas jag och somnar till en stund. Ibland, som i natt, går det inte men jag är trots det lugn och kan hantera smärtan.

Konstigt att jag inte blir kissenödig. 

2 kommentarer:

 1. Så skönt att du har hittat något som får dig att slappna av. Har du provat en bra värmefilt?
  kramar och trevlig kväll

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick en värmefilt förra året men det kändes som om jag fick stötar. Får prova den igen.

   Radera