torsdag 7 maj 2015

Pasta Carbonara på två sätt - vegansk och animalisk



Jag gjorde pasta Carbonara till både familjen och till mig. Anledningen till att jag bestämde just den rätten var att jag hittade Astrid och aporna strimlad sk*nka till extra bra pris. 

"Ät snart" - pris på 16 kronor tyckte jag var helt okej att betala. 


Det är första gången som jag testar denna produkten.

Min Carbonara bestod av:

1 dl strimlad sk*nka
1/2 vitlök
1-2 dl iMat
1/2 dl tofuost
1/2 krm svartpeppar
nypa salt

Stek sk*nkan några minuter.
Pressa i vitlöken och tillsätt iMat.
Koka upp och låt koka några minuter.
Tillsätt "osten" och låt dem smälta.
Smaka av med salt och svartpeppar.


Familjens pasta Carbonara bestod av:

1 gul lök
4 paket bacon
5 dl Gott i maten/grädde/mjölk
1-2 dl riven ost
2 krm svartpeppar
nypa salt

Hacka löken fint.
Stek mjuk.
Skär bacon i mindre bitar och stek bland löken.
Tillsätt grädde/mjölk.
Koka några minuter.
Rör ner osten och låt den smälta.
Eventuellt behöver du reda såsen.
Krydda och smaka av.

Servera med pasta och kokt broccoli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar