onsdag 2 januari 2013

Stekt fisk med kokt potatis och gurksås



Igår var det 1/1 och vi skulle börjat med Matkalendern 2013 men jag hann varken handla eller laga mat innan jobbet så familjen fick göra som väldigt många andra på den stora pizzadagen.

Så idag börjar vi med gårdagens recept.



Fiskfileer (rödspätta)
ströbröd
salt
vitpeppar
smör

Sås:
3 dl creme fraiche
3 msk majonäs
3 msk Bostongurka
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

Servering:
räkor
gräslök

Salta och peppra fisken.
Vänd i skorpmjöl.
Stek på medelvärme ca 3 minuter per sida.

Sås:
Blanda creme fraiche, majonäs och Bostongurka. Smaka av med salt och peppar.

Toppa varje stekt fiskfile med sås, räkor och hackad gräslök.

Servera med kokt potatis, tomater och ärtor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar