Jag är en kvinna, dotter, hustru, mamma, farmor och mormor som jonglerar för att få livet att fungera i en speciell och rörig familj. Välkommen in att ta del av min matlagning och vårt liv.
onsdag 2 januari 2013
Stekt fisk med kokt potatis och gurksås
Igår var det 1/1 och vi skulle börjat med Matkalendern 2013 men jag hann varken handla eller laga mat innan jobbet så familjen fick göra som väldigt många andra på den stora pizzadagen.
Så idag börjar vi med gårdagens recept.
Fiskfileer (rödspätta)
ströbröd
salt
vitpeppar
smör
Sås:
3 dl creme fraiche
3 msk majonäs
3 msk Bostongurka
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Servering:
räkor
gräslök
Salta och peppra fisken.
Vänd i skorpmjöl.
Stek på medelvärme ca 3 minuter per sida.
Sås:
Blanda creme fraiche, majonäs och Bostongurka. Smaka av med salt och peppar.
Toppa varje stekt fiskfile med sås, räkor och hackad gräslök.
Servera med kokt potatis, tomater och ärtor.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar