Snabbmat är bra när man plötsligt inser att klockan blivit 18 och vi inte ätit middag. En pastasås som tillagas medan pastan kokar är perfekt.
Grönsakerna i lådan hade sett bättre dagar så vi fick nöja oss med det som fanns.
Givetvis fungerar vilken pasta som helst till.
1 gul lök
3 paket bacon
5 dl Gott i maten/grädde/mjölk
2 äggulor
2 krm svartpeppar
nypa salt
eventuellt redning
Hacka löken fint.
Stek mjuk.
Skär bacon i mindre bitar och stek bland löken.
Tillsätt grädde/mjölk.
Koka några minuter.
Krydda med svartpeppar och smaka av. Beroende på sältan i bacon kanske du behöver lite salt.
Eventuellt behöver du reda såsen.
Rör ut äggulorna lite och tillsätt dem i såsen samtidigt som du rör.
Servera med tagliatelle och sallad.
Rör ut äggulorna lite och tillsätt dem i såsen samtidigt som du rör.
Servera med tagliatelle och sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar