lördag 13 december 2014

Buzzador - Vanishtest


Har helt glömt att publicera mitt test av Vanishprodukter. Trodde det var gjort men när jag kontrollerade låg det fortfarande som utkast. Men, men .... Bättre sent än aldrig.

Jag är en buzzador och det betyder att jag får möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt jag behöver göra är att berätta om dem för vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier. Att vara Buzzador är gratis och innebär många spännande möten mellan mig, mina vänner och nya produkter eller tjänster.

Det levererades ett paket hem med olika produkter från Vanish.


Förutom produkter till mig fanns också provpåsar som jag kunde dela ut till vänner och bekanta. Samtidigt delade jag ut Buzz-track-kort med information om hur mina vänner kunde berätta vad de tyckte.
Bara en tackade nej och det var helt upp till henne. Inte tog jag illa upp för det.
Har man negativ erfarenhet så kan tröskeln vara hög för att testa nya saker.


I lådan fanns en vit duk som jag skulle utsätta för fläckprov. Funderade lite på vad jag skulle testa. Maja kom med förslag på jord, ketchup och kaffe. Saker som fläckar i vardagen.
Jag funderade ett tag och kom sedan fram till att jag skulle använda Magda. Eller snarare Magdas ansikte.


Smink är något som ge svåra fläckar och jag ville verkligen utmana Vanish.Ska man testa så ska man.


Så här såg den vita duken ut när Magda gnuggat lite. Detta är överdrivet. Visst kan man få smink på busa och tröjor. Kanske läppstift på krage och så vidare men här finns foundation, concealer, ögonskugga, mascara, ögonbrynspenna, rouge, puder och läppstift. 

Riktigt såhär illa skulle möjligtvis en handduk se ut ifall man inte hade makeupremover hemma.


Testa först Vanish Powergel. Enkel att applicera. Förbehandlade i några timmar och tvättade sedan duken som vanligt.

Blev inte helt ren.

Testade därför att förbehandla duken med Vanish Oxi Action Pulver. Fyllde skopan med 1/4 pulver och blandade med 3/4 vatten. Blandade och gnuggade röran på fläckarna med hjälp av den knottriga sidan av skopan. Använde sedan skopan och gnuggade några gånger under den två minuter som jag lät det verka. Tvättade sedan duken med lite pulver i maskinen. Inte heller denna gången var jag nöjd med fläckborttagningen. Renare javisst men inte helt ren. Därför försökte jag igen.

Denna gången  förbehandlade jag med Vanish Oxi Action Crystal White Pulver och hade även denna gången även pulver i maskinen.

Duken ser nu ren och vit ut men om man tittar närmare ser man fortfarande fläckarna.


Är absolut inte besviken på fläckborttagningen för jag var verkligen överdriven i mitt test. Tror att fläckarna utan tvekan varit borta om jag inte rört ihop så mycket. 

Kommer absolut att köpa dessa produkter när mina provförpackningar är slut.


2 kommentarer:

  1. Man blir ju lite fundersam över vad som egentligen finns i allt smink när det inte fungerar med så starka medel för att tvätta bort det? :o)

    SvaraRadera