onsdag 28 januari 2015

Systrarnas Glossybox


Äntligen!
Januari månads Glossybox kom idag. Brevbäraren kunde inte lämna dem i brevlådan eftersom vi får två. Istället hämtade Maja boxarna på utlämningsstället innan hon kom hem.

Maja var orolig när hon kom hem eftersom hennes Glossybox var lite skadad. Hade helst slitit upp den direkt men vi hade bestämt att öppna tillsammans.

Efter maten var det dags att öppna.

Spännande!


Tjejerna var ivriga att öppna. Nyfikna på om de fått samma eller liknande produkter i sina boxar. Först kikar de i sin egen för att sedan öppna tillsammans.


Denna gången var det samma produkter i Glossyboxarna. Lite skillnad men samma produkter.



Make Up Store 
Microshadow

Microshadow är en högpigmenterad ögonskugga som finns i alla tänkbara nyanser och strukturer. Ger en intensiv och klar färg och resultatet blir en ögonmakeup som håller hela dagen. 
Orginalprodukt 145 kr/st


Störst skillnad var det med Make Up Store Microshadow. Maja fick Winterland (ljusblå) och Magda fick den mörkare/starkare Aquarius.



Absolut New York 
Garlic Nail Treatment

Närande nagelbehandling med naturligt vitlöksextrakt, speciellt framtagen för att ge liv till tråkiga, 
svaga och sköra naglar. Använd mellan manikyr för ljusare, längre och starkare naglar. 
Orginalprodukt 99 kr/15 ml




Dove
Pure Care Dry Oil Schampo & Balsam - Lansering!

Ny premiumserie som innehåller en kombination av oljor som tränger in i håret och ger näring på djupet. Speciellt framtagen för att ge ett fem gånger mer silkeslent hår.
Orginalprodukt 34,90 kr/st á 250 ml



Fruit Gorilla & friends
Caring Lip Balm

Vårdande, ecocertifierat läppbalsam med härlig fruktsmak. För var tusende såld produkt adopteras en föräldralös gorilla.
Orginalprodukt 69 kr/15 gram


I Glossymag berättas att produkten bland annat finns i smakerna Banana Said Knock You Out (banan), Appily Ever After (aprikos) och Coco Safari (kokos). Maja fick Orange kiss (apelsin) och Magda fick Appily Ever After.

När jag läste i produktbladet om adoption av föräldralös gorilla utropade Magda:
ÅÅÅÅHHHH!



Kueshi
Revitalizing Face Toner

Vitalisering toner som hjälper till att motverka glansig hy samtidigt som den mjukgör torra områden. Återfuktar och balanserar huden och ger en fräsch och ren känsla.
Orginalprodukt 119 kr/200 ml




Maja andades ut. Produkterna i hennes box var okej. Kueshi läcker vid korken när hon använder den men det är inte hela världen. Hon får se till att den står upp och hålla ögonen på den så det inte är mer läckage.

Båda tjejerna var nöjda men Magda var lite tveksam till ögonskuggan. Maja sminkade henne för att visa att hon visst då passar i blå ögonskugga. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar