onsdag 25 juli 2012

Dåligt omdömme av Bellas Place

Blev så inspirerad av Gunnarsonskans blogginlägg om deras resa i skåneland. De hade besökt Bellas Place i Bromölla och jag var tvungen att erkänna att jag inte varit där. Har inte mer än några mil dit så jag borde skämmas.

Visade gubben inlägget och han sa att han hört väldigt mycket negativt om Bellas men att vi kunde ge det en chans.

Tjejerna var hos Marcus och badade hela dagen så vi körde först för att hämta dem. Då frågade gubben om Marcus och hans familj också ville följa med och äta. Marcus var lite tveksam men sedan följde de med.

Gissa om det blev ett antiklimax. Gubben fick spel när vi hade suttit och väntat i 45 minuter på att någon skulle ta vår beställning. Folk som kom efter oss hade till och med fått sin mat.

Det var inte så att de inte sett oss för Marcus pratade med en av killarna och frågade efter en barnstol. Gubben gick fram till baren när vi väntat i 30 minuter och frågade om det var bordsbeställning och tjejen sa att de kommer så fort de hinner.

Stället var inte fullt och jag räknade till fyra i personalen. Är det mycket folk kan man vänta lite men inte när man behandlas dåligt.

Men efter ytterligare 15 minuter när servitrisen än en gång gått till ett bord med folk som kom efter oss exploderade gubben. Högljutt talade han om vad han tyckte och drämde menyerna i bardisken.

En ilsken, hungrig gubbe med adhd ska man akta sig för.

På vägen ut träffade gubben på ett motorcykelburet par som han känner sedan lång tid tillbaka. Högljutt berättade han vad som hänt. Något bord därifrån stod en kille ur serveringspersonalen och han sa inte ett knyst.

När paret hörde vilken urdålig service vi fått så reste de sig med kommentaren:

- Det finns andra ställen som serverar mat.

Det slutade med att det blev mat på Royal Thai istället. Men fy, vad besvikna vi blev. Stackars Maja fick utbrott på Royal Thai eftersom hon snabbt lyckats bestämma sig för vad hon skulle äta på Bellas och den menyn gällde ju inte längre.

Gubben sa att jag skulle skriva i bloggen att hamburgarna SÅG goda ut. För det gjorde de. Maten i menyn lät väldigt bra och hamburgarna som andra gäster fick såg väldigt goda ut.

- Det kommer dröja väldig, väldigt länge innan jag besöker Bellas Place igen, sa gubben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar