onsdag 4 juli 2012

Kvällsfika framför tv


Är helt slut. Det har varit en lång och jobbig dag. Har tillbringat väldigt mycket tid bakom ratten och uträttat en hel del. 
Min cykel förstördes och jag hade som tur en cykelförsäkring som gällde både till reparation och stöld. Så idag lånade jag mina föräldrars bil och körde in cykeln till reparatören. Tyvärr dömde han ut cykeln som skrot. Ramen var inte rak hade mer formen av ett S. Mannen i cykelaffären var väldigt hjälpsam och han skulle ringa mitt försäkringsbolag och fixa så att jag får en ny cykel hemskickad. Känns tråkigt eftersom cykeln inte är så gammal och jag inte använt den särskilt mycket.

På vägen hem körde jag inom till Therese och köpte hennes gamla cykel för 800 kronor. Bra att ha i väntan på att min nya ska komma och efter det så kan tjejerna få slita på den.

När jag ändå var ute och körde så passade jag på att köpta jordgubbar på Torngårdens gårdsbutik och kött att grilla på Szabos Hemchark.

Nu ska jag äta kvällsfika med familjen och titta på Leif GW Perssons nya serie om Engelska mord. Ikväll handlar det om Jack The Ripper.

Kaffe, jordgubbar och vaniljglass. Över strödde jag lite lakritspulver och salmiaksalt. Mumsigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar