Även om Max varit hemma och han säger att han har städat så har det tagit mig hela dagen att få fram hemmet under allt damm, hundhår och allmän röra som rådde när vi kom innanför dörrarna.
Dammlagret på köksbordet skvallrar om att det inte serverats mycket mat i köket.
Jag blev inte klar med städningen men det springer inte bort. Det är en dag i morgon också även om jag ska jobba.
750 gram kycklingfilé
2 röda paprikor
2 gula lökar
2 msk curry
1 msk paprikapulver
5 dl vispgrädde eller mjölk/grädde
2 dl crème fraiche
3 msk apelsinsaft (koncentrerad juice går också om du inte har apelsin)
2 msk soya
2 röda paprikor
2 gula lökar
2 msk curry
1 msk paprikapulver
5 dl vispgrädde eller mjölk/grädde
2 dl crème fraiche
3 msk apelsinsaft (koncentrerad juice går också om du inte har apelsin)
2 msk soya
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 krm svartpeppar
Strimla kycklingfiléerna.
Skär paprikan i bitar.
Skär löken i klyftor.
Bryn kycklingen i en stor gryta.
Bryn kycklingen i en stor gryta.
Tillsätt paprika, lök, curry och paprikapulver och låt fräsa med i några minuter.
Rör i grädde, créme fraiche, apelsinsaft, soya och svartpeppar.
Rör i grädde, créme fraiche, apelsinsaft, soya och svartpeppar.
Låt sjuda 10-15 minuter.
Smaka av med salt.
Servera med ris och sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar