Jag är en kvinna, dotter, hustru, mamma, farmor och mormor som jonglerar för att få livet att fungera i en speciell och rörig familj. Välkommen in att ta del av min matlagning och vårt liv.
måndag 28 april 2014
Biff Lindström i bröd
Middagen idag blir snabb, enkel och riktigt god.
Det behöver inte alltid vara potatis och sås som tillbehör till Lindström. Testa detta alternativet. Riktigt gott.
800 gram nötfärs
2 ägg
1 dl ströbröd
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 gul lök
1 dl hackade inlagda rödbetor
1/2 dl hackad ättiksgurka
Dressing:
3 dl turkisk yoghurt
3 msk Bostongurka
1/2-1 tsk salt
1/2-1 krm svartpeppar
Blanda nötfärs, ägg och ströbröd.
Låt svälla lite.
Hacka löken, rödbetorna och ättiksgurkan.
Blanda ner i färsen och krydda.
Forma till biffar och stek 3-4 minuter per sida.
Blanda dressingen.
Servera med hamburgerbröd, stekt ägg och skivad tomat.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar