måndag 28 april 2014

Biff Lindström i bröd


Middagen idag blir snabb, enkel och riktigt god.
Det behöver inte alltid vara potatis och sås som tillbehör till Lindström. Testa detta alternativet. Riktigt gott.

800 gram nötfärs
2 ägg
1 dl ströbröd
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 gul lök
1 dl hackade inlagda rödbetor
1/2 dl hackad ättiksgurka

Dressing:
3 dl turkisk yoghurt
3 msk Bostongurka
1/2-1 tsk salt
1/2-1 krm svartpeppar

Blanda nötfärs, ägg och ströbröd.
Låt svälla lite.
Hacka löken, rödbetorna och ättiksgurkan.
Blanda ner i färsen och krydda.
Forma till biffar och stek 3-4 minuter per sida.

Blanda dressingen.

Servera med hamburgerbröd, stekt ägg och skivad tomat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar