En väldigt enkel och god fyllning till bakad potatis. Båda två blev riktigt lyckade.
Om man inte vill ha rostbiff passar det utmärkt med skinka eller varför inte strimlad grillad kyckling.
6 bakpotatis
Rostbiffsfyllning (4 personer)
2 paket rostbiff (påläggskuvert a' 120 gram)
3/4 rödlök
3 dl creme fraiche
3 msk bostongurka
2-3 krm salt
1 krm svartpeppar
Vegansk fyllning (1 person)
champinjoner
1/4 rödlök
1 dl iFraiche
1 msk bostongurka
1 krm salt
1/2 krm svartpeppar
romansallad
1/2 ask körsbärstomater
rostad lök
Gör kryss i potatisen och grädda i 250 graders ugn i 40-60 minuter eller tills potatisen är mjuk.
Strimla rostbiffen.
Finhacka löken.
Blanda creme fraiche och bostongurka.
Vänd ner rostbiffen och smaka av med salt och svartpeppar.
Skiva champinjonerna och stek.
Blanda ihop iFraiche, rödlök, bostongurka och svamp.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Strimla sallad och tärna tomater.
Tryck upp potatisen.
Klicka i smör eller mjölkfritt smör.
Montera med strimlad sallad, fyllning, tomat och rostad lök.