fredag 17 februari 2012

Inspirationshelg


Resväskan är packad. Biljetter och böcker finns i handväskan. Nu bär det av till inspirationshelg i Stockholm med Riksföreningen Attention.

Jag lämnar familjen och hundarna till att sköta sig själv. Tror nog de överlever. Får skrapa upp resterna när jag kommer hem. Lite orolig är jag men är faktiskt mer rädd för hur jag själv ska orka. Men jag hoppas att jag får så pass mycket tillbaka av inspiration att jag klarar av det. Just där och då går det nog men sedan fortsätter ju livet och vardagen och det är den jag ska orka.

Bara det att jag ska åka med fantastiska Ann hjälper. Tror vi kommer att få det kul. Vilken lyx det kommer att bli med två nätter på hotell med helpension. Ingen matlagning, ingen disk.

Nu väntar några timmars tågresa och jag är glad att vi åker upp dagen innan programmet börjar. Lika bra att acceptera att kropp och hjärna inte är som de ska.

Kanske kommer jag med något inlägg. Men om det inte händer något här på bloggen i helgen så vet ni varför. Jag återkommer på måndag igen.

Trevlig helg

3 kommentarer:

  1. Ha det så mysigt Lotta! Jag avlöser dig i Sthlm. :) Åker på måndag och kommer hem på torsdag.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska jag verkligen försöka. Fått lite info om aktiviteter i helgen som gör mig orolig men gubben är så pass gammal att han måste ta ansvar. Hoppas jag kan släppa och bara ha kul. Det behöver jag. Stackars Stockholmare ska det bli invasion av skåningar. :D Hoppas du får en trevlig helg.

      Radera
  2. Jag hoppas att du kan koppla av och njuta av din hotellvistelse :) Ha det så trevligt :)

    SvaraRadera