torsdag 2 februari 2012

Kaos i hjärna och hem


Idag hade jag dagen planerad. Skulle köra och handla för att laga kycklingbiffar med bönsallad men ...
det blir inte alltid som man tänkt sig.

Kroppen är helt slut efter gårdagens stress.

Köksbordet är fullt av bokföringen som jag fortfarande kämpar för att få ordning på. Suck! Skulle varit klart för mer än en månad sedan. Men det artar sig. Skulle gjort mer idag men jag orkar inte.

Diskbänken är full av disk. Det är konstigt. Om Lotta inte fixar det så blir det inte gjort. Gubben kröp upp på vinden och fortsatte med golvläggningen. Trots att han hade ont i ryggen efter massagen. Men resten av familjen kunde väl gjort något annat än suttit vid dator och tv.

Försökte men ingen nappade.

Jag lämnade bokföringen vid ett tillfälle för att hänga lite tvätt och stoppa i en ny maskin. Men annars satt jag vid datorn och papper hela kvällen. Förstår nu varför jag är så slut.

Till slut blev det kaos i hjärnan. Kom inte ihåg om debet eller kredit var plus eller minus på kontot. DÅ är det dags att kasta in handduken för dagen.

Så idag ska jag försöka att ta det lite lugnt innan jobbet. Klart diskmaskinen måste tömmas och laddas. Tvättmaskinen tömmas och laddas. Köksbordet måste tömmas helst genom att alla papper hamnar där de ska. Vilket jag inte tror är möjligt. Mat måste lagas.

Bena av en sak i taget så kanske jag blir klar innan jobbet. Men först ska jag ta en kopp kaffe i sängen och läsa lite i lugn och ro. Försöka få kropp och hjärna ner i varv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar