onsdag 13 februari 2013

Quornfärsgryta med bönor

Max pillade och titta misstänksamt men sa:
- Det var gott. Blir det över så jag kan ta med till jobbet.

Inte illa.

300 gram quornfärs
1 gul lök
2 vitlök
1 burk krossade tomater
1 msk tomatpure
1 msk ketchup
2 dl vatten
1 msk basilika
100 gram haricots verts (frysta går bra. Färska måste kokas först.)
1 burk stora vita bönor

Hacka gul lök.
Fräs och tillsätt färsen.
Fräs ca 5 minuter.
Tillsätt krossade tomater, tomatpure, ketchup, buljong, vitlök, basilika och vatten.
Koka upp och låt sjuda i 15 minuter.
Tillsätt bönor och haricots verts.
Rör om och låt allt bli varmt.

Jag åt vitkålssallad och bröd till och familjen fick pasta till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar