Jag är en kvinna, dotter, hustru, mamma, farmor och mormor som jonglerar för att få livet att fungera i en speciell och rörig familj. Välkommen in att ta del av min matlagning och vårt liv.
fredag 22 februari 2013
Ugnsbakad lax
-ÅH, fisk! Va gött!
Gubben ler från öra till öra.
Ungar får falukorv istället.
4 laxfileer
1 burk kräftstjärtar i lake
2 dl grädde
2 msk hummerfond
1 kruka dill
1 dl Prästost
1/2-1 tsk salt
1 krm vitpeppar
Lägg fisken på en smord ugnsform.
Låt kräftstjärtarna rinna av.
Lägg dem ovanpå fisken.
Hacka dill.
Blanda ihop grädde, fond, dill, salt och peppar.
Häll över fisken.
Toppa med riven ost.
Gratinera i 200 grader i ca 20 minuter.
Servera med kokt potatis, ruccola och citron.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar