torsdag 4 april 2013

Varm pastasallad


Max bad mig snällt att inte blanda ihop alla grönsakerna i salladen. Därför serverar jag lite vid sidan om.

300 gram pasta
3 dl creme fraiche
1 dl röd pesto
1 zucchini
2 röda paprikor
300 gram haricot verts
1 bubbla persilja
1 kruka timjan
2 msk olivolja
salt

Skiva zucchini och strimla paprika.
Lägg på ugnsplåt och ringla olja över.
Rosta i ugnen 220 grader i 20 minuter.

Koka pasta.
Koka haricot verts.

Blanda creme fraiche, pesto och 2 tsk salt.
Hacka persilja och riv bladen från timjan.
Rör ihop.

Skär fetan i tärningar.
Blanda ner pasta och feta i dressingen.

Blanda ihop haricot verts och de rostade grönsakerna.
Salta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar