måndag 10 februari 2014

Majas outfit


Allvarlig som bara den. Tills...


Vem kan vara allvarlig när ens älskling kommer och viftar på svansen? Speciellt svårt att hålla masken är det när älsklingen också har tratt.


Det är bra att ha en lillasyster som får ryck och sorterar ut nästan hela garderoben. Maja hittade dagens outfit i det Magda kasserat. Förutom smycken då. De är Majas egna. Kjolen älskade hon eftersom den hade fickor i sidorna. 

Den enes sopa är den andres fynd. 

Jag sa till gubben att kläderna inte ska lämna huset. För om jag känner Magda rätt så kommer hon att hitta kläder bland "soporna". Hon är ombytlig som få. 

Om inte så finns det en hel garderob till Maja. Precis som om hon behöver nya kläde. Men det är alltid roligt med lite nya inslag. 



2 kommentarer:

  1. Härligt, precis som det ska vara. Försöker tänka likadant med mina barn , att spara eftersom barnen har så olika smak och inte minst med tanke på att tiderna förändras...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mina barn, tjejerna, har aldrig haft problem med att ärva. Snarare har de tyckt det varit kul.
      Maja har heller inga problem med att handla secondhand.
      Ärva av varandra har de inte kunna gjort på många år men nu när lillasyster växt om storasyster så går det.
      Smaken/stilen ändras hela tiden. Inte bara hos ungdomar utan i modet överlag. Vem vet nästa vecka kanske Magda vill ha den randiga tröjan hon kasserade.
      Är det inte sönder så kan det skickas vidare. Är det för litet kan det skickas vidare. Men annars tycker jag det kan få finnas kvar. I alla fall ett tag. ;-)

      Radera