torsdag 21 mars 2013

Kassler med stuvade grönsaker



Idag köpte jag med mig frallor och semlor när jag körde till Ulrika.


Frukost, styrelsearbete, lunch, styrelsearbete, kaffe med semla och styrelsearbete.

Sex timmar försvinner snabbt men vi fick en hel del pappersarbete gjort.

Tänk om folk visste hur mycket tid man lägger ner när man engagerar sig i en förening. Någon måste ju göra arbetet och så länge det är roligt och ger något tillbaka så fortsätter man.

Underlättar när man arbetar med en underbar tjej som skänker så mycket glädje. För roligt har vi och skrattar gör vi.

Middag och lite läxläsning innan det är dags att trotsa snön och åka på modevisning. Majas klass arrangerar för att samla in till skolresan nu i nian.

1 mellnstort huvud blomkål
2 stånd broccoli
2 msk smör
3 msk mjöl
4 dl mjölk
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar
1 bubbla persilja

Dela blomkål och broccoli i buketter.
Koka nästan mjuka i lättsaltat vatten.
Låt rinna av.
Smält smör och rör ner vetemjöl.
Späd med mjölk.
Koka upp och smaka av med kryddor.
Hacka persiljan och strö över.

Servera med kassler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar