Jag är en kvinna, dotter, hustru, mamma, farmor och mormor som jonglerar för att få livet att fungera i en speciell och rörig familj. Välkommen in att ta del av min matlagning och vårt liv.
måndag 18 mars 2013
Stekt fisk med örtsås
Ungarna får äta korv och brunsås medan jag och gubben äter alaska pollock ryggfilé och örtsås.
500 gram fiskfile
skorpmjöl
vetemjöl
ägg
Vänd fisken i mjöl, uppvispat ägg och skorpmjöl.
Stek 2-3 minuter per sida.
Örtsås:
3 dl gräddfil
1 dl creme fraiche
2 dl ärtor
1 bubbla persilja
1 bubbla dill
knappt 1 tsk salt
1 krm vitpeppar
Finhacka dill och persilja.
Rör ihop allt och smaka av med salt och vitpeppar.
Låt stå kallt
Servera med rårivna morötter och kokt potatis.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar