Familjen äter pasta till men jag värmde en av de överblivna broccolitimbalerna från igår. Har faktiskt mindre ont i magen sedan jag i lördags helt har uteslutit bröd, pasta och potatis.
Tallriken ser lite trist ut och mörk blev bilden men gott var det.
200 gram champinjoner
2 paket bacon
1 liten purjolök
5 dl vispgrädde
1/2 -1 msk dijon
2 tsk torkad dragon
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
8 kycklingfiléer (tunnskivade)
riven ost
Skiva champinjonerna.
Strimla bacon och purjolök.
Stek bacon och purjolöken.
Tillsätt sedan champinjonerna.
Stek tills champinjonerna fått färg.
Häll på vispgrädde och låt puttra några minuter.
Krydda med dijon, dragon, salt och svartpeppar.
Lägg kycklingfiléerna i en smord ugnsform.
Häll över bacon/svampsåsen.
Toppa med riven ost.
Gratinera i ugn 220 grader i 20 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar