Tömda och näst intill slickade fat. Även beröm från gubben. Inte alls illa eftersom han inte gillar kyckling.
Dressingen var väldigt god.
Dressingen var väldigt god.
1 kg kycklingfile
2 ägg
3 krm curry
2 vitlöksklyftor
2
tsk salt
2
krm vitpeppar
Dressing:
6
msk majonnäs
2
msk crème fraiche
1/2 liten gul lök
1 litet äpple
2
krm curry
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
sallad
råriven morot
hamburgerbröd
Riv lök och äpple mycket fint.
Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Låt stå kallt.
Kör kycklingfile i mixer till färs.
Blanda kycklingfärs med curry, ägg, pressad vitlök, salt och vitpeppar.
Blanda kycklingfärs med curry, ägg, pressad vitlök, salt och vitpeppar.
Forma kycklingburgare direkt i pannan och stek 3-4 minuter per sida.
Lägg upp varje burgare med bröd, grönsaker och dressing.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar