tisdag 17 april 2012

Datorfritt

Tyvärr ingen matlagning från min sida idag heller. Klockan är strax lunch och jag värmde resterna från pajen. Sedan blir det till att flänga iväg.

Hämta Magda på skolan för att köra till skola nummer två och hämta Max. Buptid kl 13 för honom och klippning kl 14 för Magda.

Tur att gubben kunde ställa upp idag för Maja ska ta en spruta kl 13.45. Saknar förmåga till att dela mig. Än.

Max och Magda får ta tåg och buss hem själva för jag ska jobba.

Hoppas Max fixar att få med Magda utan att hon hoppar av tåget i farten. Där har hon inte kontroll över vem som kommer i hennes närhet. Brukar se ut som ett rådjur i strålkastarskenet när jag är med.

Imorgon åker jag mot Uppsala utan dator. Så bli inte förvånade över att det kanske inte kommer några inlägg förrän tidigast på lördag. Ska försöka men min krassliga andriodmobil vill ibland annorlunda än vad jag vill.

Det är dags för NPF-forum 2012 och jag har blivit utvald att tillsammans med ordförande delta från nordöstra skåne. En ära men också ett stort åtagande. Hoppas jag kan suga åt mig så mycket som möjligt och delge de andra i styrelsen.

http://www.attention-riks.se/index.php/npf-forum-2012.html

Jag lämnar familjen åt sitt öde och jag tror med all säkerhet att de överlever. Det kommer att vara väldigt nyttigt för dem att uppleva en mammafri period.

Här är i alla fall en som ska försöka kränga lite hotellfrukost, lyssna mycket och prata mycket. Skapa kontakter och träffa bekanta.

Kort och gott försöka få ut så mycket som möjligt av dessa tre dagarna.



2 kommentarer:

  1. Du kommer ha det gott i Uppsala L8! Även om dagarna är tuffa så orkar man med för man har inga krav när dagen är slut.
    Ha kul Lotta och sov gott
    Kram

    SvaraRadera
  2. Självvalt att vara datorlös? Jag kunde ju ha fixat lite med den undertiden om jag vetat ;)
    Din familj vet var mitt hus bor och nr till det - behöver de mig så finns jag här!!!

    Njut i massor av att få sova ordentligt, äta supergod hotellfrukost, sluka böcker utan avbrott från "maaaammmaaaaa"-ljud

    Kram!!

    SvaraRadera