söndag 8 april 2012

Trots värk och allmänt bläää

Efter att jag skällt ut alla i min närhet så skickade gubben mig i säng med tramadol och kaffe. Men som vanligt orkade jag inte ligga kvar särskilt länge. Så jag tog en runda i trädgården med kameran. Jag hade tänkt gå en riktigt lång promenad i solen idag men så blev det inte. Nåja, man ska vara glad för det lilla. 

Gubbens projekt går framåt. Det har stått still några dagar nu eftersom vädret varit lite kallare. Men när solen tittade fram idag åkte cemetblandaren fram.






Han är noga när han jobbar gubben. Det tar lite längre tid men det blir ordentligt gjort. Inget hafsa på här inte. Det ska förhoppningsvis finnas kvar lite längre än de trästolparna som fanns där innan.


Jag har hittat var "bumblorna" bor. Kan du se den? Jag försökte ta mig närmare men när jag hade lyckats, vilket tog lite tid idag, komma närmare var den borta. Men nu vet jag var den har sin brevlåda.


  

Rodondendroknopparna växer sig allt större. De bara väntar på mer sol och värme. 



Den gula ginsten börjar lysa gult. Fint mot vårt blå/röda hus. 
Jag är så glad att jag lyckades övertala gubben att plantera två buskar på var sida av stentrappan till gamla ingången på huset. Ramar in vackert.




Jag helt enkelt älskar det rostiga och grova.



Gungorna har nog sett bättre dagar. Vågar inte låta barnbarnen gunga på dem i år. 


På andra sidan staketet finns det en vacker skillaäng hos grannen. Här fick jag dels focusera på staketet och dels på blommorna. 

Tänk så vackra egentligen enkla lecablock är. Olika färger och du hittar flera intressanta former i dem.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar