torsdag 5 april 2012

Eländiga, usliga skitstövlar

Nu använder jag hårda ord men jag är ARG.

Svärföräldrarna tittade inom och svärfar var väldigt sorgsam. I måndags hade han haft besök av eländiga tjuvar. De hade plockat med sig massor av svärfars verktyg.

De som känner min svärfar vet att han har en ganska stor arsenal av verktyg i sitt garage. De som känner min svärfar vet hur mycket han älskar sina motorsågar och yxor. Och de som känner min svärfar vet hur han hela sitt liv har arbetat för att kunna köpa sina saker. Han har inte ens gått ut grundskolan utan fick istället börja arbeta i skogen där han slet ut sin kropp.

Att nu några nedsliga uslingar brutit sig in i hans älskade garage och plockat på sig hans saker hade gjort honom så ont så den store bjässen hade till och med gråtit berättade svärmor.

Det gjorde mig så ont.

- De har tagit farfars alla hammare och skruvmejslar, berättade Magda.

Och polisen kan inget göra. Vad kan de göra?

Men jag hoppas verkligen att sakerna kommer tillrätta. Så många gamla saker som inte ens tillverkas längre har bara försvunnit. Så mycket pengar som har kastats bort. Så mycket kärlek och stolthet som det fanns i varenda pinal.

Om de uslingarna bara kunde förstå. Om de bara visste vad ont de har gjort.

Men har man en gång gått över gränsen till att inte förstå vad ditt och mitt är så har man nog inte förståelse för min svärfars sorg.

1 kommentar:

  1. Oj... Jag hade oxå varit arg. Hoppas på "instant karma" för dem. För tyvärr kommer sakerna nog inte till rätta... :-(
    Kram/Tina

    SvaraRadera