500 gram fläskfilé
2 paket bacon
8 champinjoner
liten burk gröna oliver
4 dl grädde
1 msk soja
1 1/2 krm svartpeppar
Skär fläskfilén i medaljonger och stek.
Skär fläskfilén i medaljonger och stek.
4 fasta potatisar
3 morötter
150 gram palsternacka
150 gram kålrot
150 gram rotselleri
1 1/2 grönsaksbuljong
2 bananschalottenlök
2 vitlöksklyfta
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
4 dl matlagningsgrädde
Riven Väserbottenost
Hyvla rotfrukterna i mandolin 1 1/2 mm tjocka. Självklart kan du skära dem med kniv men jag gillar dem riktigt tunna.
Koka dem tillsammans i vatten med grönsaksbuljongen i några minuter.
Häll av vätskan från rotsakerna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar