Jag är en kvinna, dotter, hustru, mamma, farmor och mormor som jonglerar för att få livet att fungera i en speciell och rörig familj. Välkommen in att ta del av min matlagning och vårt liv.
lördag 28 januari 2012
Nötfärsbiff med rosépepparsås
1 kg oxfärs
1 lök
3 msk fransk senap
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
3 dl mjölk
3 dl crème fraiche
6 tsk kalvfond
2 msk rosépeppar
salt
svartpeppar
Riv löken.
Blanda färsen med lök, senap, salt och svartpeppar.
Forma biffar och stek.
Ta upp biffarna och koka ur pannan med mjölk och crème fraiche.
Tillsätt fond och krossad rosépeppar.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Gör eventuellt en redning.
Servera med potatis, sallad, inlagd gurka och lingon.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar