måndag 21 oktober 2013

Pastagratäng med kyckling och curry


1 liter fusilli (pasta)
4 kycklingfile
1 gul lök
2 gröna paprikor
2 tsk curry
2 dl grädde
3 dl vatten
3 tsm maizena
2 msk kycklingfond
2 krm salt
1/2 krm svartpeppar
2 dl riven ost

Stek kycklingfileerna. Jag stekte i 200 graders ugn i 15-20 minuter. Tills klar vätska kom ut när jag stack i kycklingen.
Koka pastan.
Hacka lök.
Tärna paprikor.
Fräs lök och paprika mjuka.
Tillsätt curry, fond, grädde, vatten.
Rör ut maizena i lite vatten och red såsen.
Smaka av med salt och peppar.
Tärna kycklingen.
Blanda pasta och kyckling.
Häll i smord ugnsfast forn.
Häll såseb över och toppa med riven ost.
Gratinera i 220 grader i 10 minuter.

Servera med sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar