tisdag 20 december 2011

Fisk med remouladsås



Igår veg lasagne och idag fisk. Stackars barn. Serverar kyckling till mina anti-fisk ungdomar. Vet att de kommer över det. De har ätit fisk tidigare och kommer att växa till sig och äta det igen.

500 gram torskfilé
1 dl vetemjöl
1 ägg
2 dl ströbröd
salt
vitpeppar

Remouladsås:
2 msk majonnäs
2 dl crème fraiche
1 citron
2 msk hackad inlagd gurka
1 tsk dijonsenap

Vänd fisken i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd.
Krydda med salt och vitpeppar.
Stek på medelvärme i ca 3 minuter per sida.
Blanda majonnäs, crème fraiche, saften av citronen, gurka och dijonsenap. 
Smaka av med salt och peppar. 

Servera fisken med kokt potatis,  gröna bönor och citronklyfta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar