Igår veg lasagne och idag fisk. Stackars barn. Serverar kyckling till mina anti-fisk ungdomar. Vet att de kommer över det. De har ätit fisk tidigare och kommer att växa till sig och äta det igen.
500 gram torskfilé
1 dl vetemjöl
1 ägg
2 dl ströbröd
salt
vitpeppar
Remouladsås:
2 msk majonnäs
2 dl crème fraiche
1 citron
2 msk hackad inlagd gurka
1 tsk dijonsenap
Vänd fisken i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd.
Krydda med salt och vitpeppar.
Stek på medelvärme i ca 3 minuter per sida.
Blanda majonnäs, crème fraiche, saften av citronen, gurka och dijonsenap.
Remouladsås:
2 msk majonnäs
2 dl crème fraiche
1 citron
2 msk hackad inlagd gurka
1 tsk dijonsenap
Vänd fisken i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd.
Krydda med salt och vitpeppar.
Stek på medelvärme i ca 3 minuter per sida.
Blanda majonnäs, crème fraiche, saften av citronen, gurka och dijonsenap.
Smaka av med salt och peppar.
Servera fisken med kokt potatis, gröna bönor och citronklyfta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar