7-9 pannkakor
1 kg köttfärs
1 gul lök
2 msk tomatpuré
1 msk ketchup
2 tsk kalvfond
1 dl crème fraiche
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2-3 dl riven ost
2-3 dl riven ost
Skala och hacka löken.
Stek färsen.
Stek färsen.
Tillsätt lök och stek lite till.
Rör ner tomatpuré, fond och crème fraiche och koka ihop.
Rör ner tomatpuré, fond och crème fraiche och koka ihop.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Fördela färsen på pannkakorna och rulla ihop.
Fördela färsen på pannkakorna och rulla ihop.
Lägg rullarna med skarven ner i smord ugnsfast form.
Strö över ost och gratinera i 10 minuter i 250 grader.
Servera med vitkålsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar