söndag 23 december 2012

Mackor


Gubben och jag tog hand om Kvällspostenförsäljningen idag eftersom Maja vilar upp sig hos sin extra mamma/pappa.

Fick ett snabbt samtal av en fnittrande tjej igår ganska sent. Jag var tydligen en livlina i ett frågespel.

Visst var det så att mannen bakom Nobelspriset hette Alfred. Maja visste men ville vara säker.

Efter vår runda var vi tvungna att stångas med folk på Maxi. Alltid glömmer man lite.

Sedan skulle vi bara (Alfons Åberg) inom en runda till Marcus och lämna pengar men bara blev även kaffe och lite pyssel med glasburk, lim, glitter och bokmärken.

Plötsligt var tiden försvunnen och jag skulle strax behöva köra till jobbet. Medan jag fixade lite hemma gjorde gubben två fina mackor till mig.

Hoppas jag står mig hela kvällen.

Blir ensam på jobbet eftersom de andra ville vara lediga så här lillejulafton. Gör mig inget alls att jobba och inte hellet att jobba själv. Det blir lugn och ro till skillnad från dagens stress. Jag har full förståelse för dem som firar jul att de vill slippa att jobba.

Jag har ju tur att nästa vecka blir extra ledigt. Röda dagar gör att jag bara jobbar två dagar. Gott att kunna umgås lite mer med familjen nu när de alla är lediga. Till och med gubben har ju tagit ledigt.

Ska du ut och köra så ta det lugnt. Händer väldigt mycket olyckor i jultrafiken.

1 kommentar:

  1. För att förtydliga så kunde även vi att det var Alfred ;) Meeeen historia är lixom' Anders sida och jag tar språk och musik. När hon läser upp en fråga och jag bara hör "Nobel" pekar jag på henne och säger "det DÄR är en fråga för din mamma, jag och Nobelfrågor går inte hand i hand" Och sen brast det lite och vi var inne i Vem vill bli miljonär och pushade henne att ringa sin "livlina".
    Ack vad kul vi hade...även om frågorna kom åter ett par ggr.

    SvaraRadera