1 kg kycklingfiléer
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 msk kycklingfond
2 msk vetemjöl
5 dl grädde/mjölk
1 msk soja
2 msk dijonsenap
3 paket bacon
1 kruka gräslök
Dela kycklingfiléerna i mindre bitar.
2 msk dijonsenap
3 paket bacon
1 kruka gräslök
Dela kycklingfiléerna i mindre bitar.
Stek kyckling.
Häll över grädde/mjölk och fond.
Häll över grädde/mjölk och fond.
Koka upp.
Blanda eventuellt mjöl och vätska och vispa ner redningen i skyn.
Tillsätt soja och senap.
Sjud i 5 - 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt.
Sjud i 5 - 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Tärna och knaperstek baconet.
Strö bacon och gräslök över kycklingen.
Tärna och knaperstek baconet.
Strö bacon och gräslök över kycklingen.
Servera med pasta och kokt broccoli.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar