onsdag 7 mars 2012

Hårvårdsprodukter


Av någon anledning så har mitt shampoo försvunnit betydligt snabbare än det brukar. Eftersom jag bara kan köpa dyrt frisörshampoo så vaktar jag det som en hök. 

När ungarna var yngre var jag tvungen att gömma shampoo och balsam. Det gick faktiskt inte att ha något i duschen. För när de var klara så var alla flaskor tomma. Det tog några gånger innan jag gav upp förmanandet. Max och Magda var speciellt jobbiga och det händer fortfarande att Magda tappar kontrollen och plötsligt är shampoo eller tandkämstuben tom.

Att stå och vakta eller portionera upp shampoo till en 10-åring kändes löjligt men de klarade det helt enkelt inte. Nu när de är 13-17 känns det ännu värre.

När de nu är äldre så vill de dels inte ha mig i badrummet längre och dels har de själva fått upp ögonen för att "riktigt" shampoo är bättre för håret. Och utseendet är ju som vi alla tonårsföräldrar vet otroligt viktigt.

När nu min shampooflaska var tom så röt jag till men se det var INGEN som hade rört mitt shampoo. Det är inte kul att lägga ut så mycket pengar på hårvårdsprodukter som sedan bara spolas ut i avloppet.

Men nu har det kommit nya produkter. Denna gången föll jag tillbaka till Davines. Jag gillar verkligen deras produkter. Passar mitt hår perfekt. Är så skönt att kunna tvätta håret utan att få klåda.

Denna gången hade de ett erbjudande. Om jag köpte både shampoo och balsam/inpackning så fick jag ett serum. Det är den främsta flaskan.

Detta serum är till för att spraya på topparna för att hjälpa till att förhindra att de klyvs men också som ett skydd när man till exempel plattar håret.

Allt roligt när man får en bonus.

Hoppas verkligen att jag får behålla detta shampoo lite längre.

http://www.salonskincare.co.uk/davines?ref=6&currency=EUR&gclid=CNCnr9Cb1K4CFSx-mAodYSAaew



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar