torsdag 15 mars 2012

Oj, oj, oj! 439 besökare


Igår slog det rekord på Lottas mat. 439 stycken klickade in och läste på min sida.

Jag bockar och bugar.

Så kul. Det gläder mig så otroligt att flera vill läsa om min röriga familj, vårt liv och min matlagning. När jag började för snart två år sedan minns jag att jag skrev att fokus skulle vara matlagning eftersom allt annat elände fanns att läsa i så många andra bloggar. Men eftersom tiden gick har Lottas mat ändrat utseende. Visst är det fortfarande matlagning. Så gott som varje dag. Men mitt liv utanför köket får också plats.

Vilken enorm egoboost.

Idag har jag faktiskt lyckats få semester. Gubben som är ledig denna veckan hade tänkt att vi skulle rymma bara han och jag. Men jag lyckades bara få semester torsdag och söndag. Så någon rymning blir det inte.

Idag är jag helt slut i kroppen. Att säga att jag ska ta det lugnt är nog ingen idé. Jag vet hur det är i den här familjen.

Men jag börjar med att  väcka gubben med kaffe och smörgåstårta. Rester från gårdagens årsmöte. Mer därifrån kommer under dagen. Tror jag.


Ha det gott alla läsare. Tack.

2 kommentarer:

  1. Wow! 439 läsare! Det är imponerande och avundsframkallande. ;) Mitt mål är att ha minst 100 läsare om dagen, ibland fixar jag det och ibland inte.
    Skit kul för dig Lotta! Tänk vad du förmedlar med ditt bloggande! Underbart!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack Emma! Jag tycker det är så kul och jag blev lite paff över att det hade varit så många igår. Verkar bli närmare samma summa idag.
    Max skojade och sa:
    - Det är jag som går ut och in bara för att du ska bli glad. :D
    Det var en riktig kick i självförtroendet. Kram

    SvaraRadera