måndag 26 mars 2012

Konstig morgon

Idag blev det en, som Magda kallar det, onaturlig morgon. Av någon konstig anledning så hade min mobil bestämt sig för att ändra ytterligare en timme fram inatt.

Jag ändrade den själv på lördagsnatten för att Maja skulle komma upp i tid till Kvällspostenförsäljningen. Under hela gårdagen fungerade det utmärkt.

Men i morse ringde aldrig min väckarklocka.

Jag brukar vakna av gubbens klocka 05.45 men inte idag. Då har jag som alternativ att min mobil ringer 06.00 samt 06.30. Men inte någon av gångerna har mobilen ringt.

Så när Maja kom in och knuffade på mig, för prata med mig är inte lönt eftersom jag har proppar i öronen, flög jag upp.

07.10.

?????????

Min mobil stod på 08.10.

?????????

Maja hade då vaknat själv, duschat OCH ätit frukost. Till råga på allt hade hon väckt Magda och Max som reagerade med ett utbrott eftersom han hade sovmorgon till 07.30.

Dagen blir inte bra om man börjar i stress. Tänk om man alltid kunde leva som man lär. Så vi fastande i kökssoffan och tittade på bilder ur en gammal mobil som Maja hade hittat igår under sin städning.

När Thea, granntjej och Majas klasskompis, kommer in fastnar hon också.

Så små tjejerna har varit och sssååå liten Rex var när han flyttade hem till oss.

Min älskade Cisco finns med på ett hörn. Vilken vacker katt han var.

Maja blev plötsligt stressad eftersom hennes buss går 07.36 så vi bestämde att jag skulle köra dem till skolan istället.

Nu har jag varit och lämnat tjejerna i skolan. Kommit hem igen och druckit dagens första kopp kaffe.

Hade tänkt sanera Magdas rum idag, sy färdigt V:s gardiner, påbörja de nya gardinerna till sovrummet och plocka och städa som vanligt. Men huvudvärken och yrseln sitter fortfarande i. Kände igår när jag gick i trappan på jobbet att det inte är riktigt okej i kroppen. Varje steg fortplantade värk i kroppen och jag hörde pulsen slå i örat.

Tror jag tar en förmiddag i soffan och vilar innan mötet i Majas skola. Kanske en promenad i solskenet med kameran men just nu ska jag dega.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar