Enkelt och otroligt gott.
Jag älskar halloumi medan gubben varit mer misstänksam. Hade han gett halloumi en ytterligare chans och åt faktiskt. Det beror mycket på sorter tror jag. Och att man vågar prova igen. Så hatten av för gubben.
3 röda paprikor
2-3 vitlöksklyftor
3 msk olivolja
1 kruka färsk persilja
finstrimlat skal av en citron
2 krm salt
2 krm svartpeppar
2 förpackningar halloumi
1-2 msk olivolja
Koka pasta.
Dela, kärna ur och strimla paprika.
Skala och skiva vitlöken.
Fräs paprikan och vitlöken.
Hacka persiljan.
Tillsätt persiljan och citronskalet.
Fräs hastigt.
Salta och peppra.
Stek halloumi gyllenbrun i olja. Ca 1/2 minut per sida.
Blanda pasta och paprikafräset.
Toppa med halloumi.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar