Vill du göra ett vegetarisk alternativ så uteslut kasslern och använd grönsaksbuljong istället.
1 purjolök
2 morötter
2 äpple
1/2 fänkål
2 msk tomatpuré
1 gram saffran
2 msk kycklingfond
4 dl crème fraiche
500 gram kassler
salt (beror på hur salt kasslern är)
Skiva purjolöken.
1 purjolök
2 morötter
2 äpple
1/2 fänkål
2 msk tomatpuré
1 gram saffran
2 msk kycklingfond
4 dl crème fraiche
500 gram kassler
salt (beror på hur salt kasslern är)
svartpeppar
Skiva purjolöken.
Skala och tärna morot och äpple.
Skär fänkålen i bitar.
Fräs purjolök, morot, äpple och fänkål i en kastrull i ca 3 minuter.
Tillsätt tomatpuré, saffran, fond och crème fraiche, och rör om.
Tillsätt tomatpuré, saffran, fond och crème fraiche, och rör om.
Tärna kasslern och rör ner i såsen.
Låt koka i 5 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar